Szakszerűen kivitelezett elektromos hálózatépítés korszerű otthonokhoz, biztonsági és jövőálló szempontok figyelembevételével.
Szolgáltatásaink

Elektromos hálózatépítés

Biztonságos és okos otthoni hálózatok – villanyszerelési szakértelem csúcsminőségben

Korszerű otthonának alapkövetelménye a megbízható, szakszerűen kivitelezett elektromosháló. Akár új építkezésről, akár felújításról legyen szó, nálunk a hálózatkiépítés magas színvonalon zajlik, figyelembe véve minden biztonsági és jövőálló szempontot.

Szabványos vagy kedvezményes H-tarifával? Szakembereink kalauzolják döntését!

Háztartási és vállalati ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk, így teljes körű ügyintézést vállalunk az elérhető áramszolgáltatási csomagok, különösen a kedvezményes H-tarifa igénylése kapcsán. Számítson rálunk, felméréstől a bekötésig!

Többfelhasználós terhelések esetén cégünk végzi az amperbővítést és kismegszakítóbővítést is. A fokozott energiaellátást igénylő háztartási berendezések miatt gyakran felmerül a megnövelt teljesítményszükséglet.

Érintésvédelmi felülvizsgálat és FI relé beszerelés életet menthet | Elektromos hálózatépítés

Nem szabad kockáztatni a régi, korszerűtlen hálózatok által okozott veszélyeket! Kérje szakképzett villanyszerelőinktől teljes körű érintésvédelmi felülvizsgálatot, amely kiterjed a FI relék ellenőrzésére és beszerelésére is. Garantáljuk az életeket védő biztonságot!

Okosotthon rendszerek telepítése a következő lépcső

Az otthonautomatika egyre népszerűbb, különösen az új generációk körében. Vállalatunk speciálisan képzett munkatársakkal rendelkezik, akik bármely okosotthon rendszer telepítését zökkenőmentesen elvégzik.

Nefeledkezzen meg a környezetéről – kerti világításra is van megoldásunk!

Növényzet, burkolatok és díszítőelemek stílusos megvilágítása legalább olyan fontos az otthonok látványában, mint a belső terek oldalfénye. Kerti lámpatestek, ledes megoldások, térkövek közé rejtett fények – csodálja meg szaktudásunkat szabadtereinek dekorációjában!

Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink számára biztonságos, megbízható és modern elektromos hálózatokat építsünk ki. Legyen szó új építkezésről vagy felújításról, szakértő csapatunk a legmagasabb színvonalat képviseli, figyelembe véve minden biztonsági és jövőálló szempontot.

A különböző tarifák közötti eligazodástól kezdve a megnövelt teljesítményszükségletű háztartási berendezések ellátásán át, egészen az érintésvédelmi felülvizsgálatig és okosotthon rendszerek telepítéséig, cégünk minden igényt kielégít. Emellett kerti világítási megoldásainkkal a külső terek hangulatát is emelni tudjuk.

Bízzon bennünk, és kérje személyre szabott felmérésünket és árajánlatainkat még ma, hogy otthona a legbiztonságosabb és legkorszerűbb hálózattal legyen felszerelve!

Hívjon minket.

Szóljon hozzá