Professzionális földmunka és tereprendezés eredménye: gyönyörű kerti medence sziklákkal kialakított vízesésszerű beömlővel. A medence körül gondosan tervezett kertészeti munka látható, többféle virágzó növénnyel, sziklakerttel és háttérben fákkal. A táj harmonikusan egyesíti a természetes és mesterséges elemeket, tükrözve a szakszerű tereprendezés és tájépítészet minőségét.
Szolgáltatásaink

Földmunka, kert tereprendezés, sziklakert, föld hozatal és szállítás, térkövezés

Álmai kertjének megteremtése: Földmunkáktól a tündéri sziklakertekig

Képzelje el a tökéletes hátteret otthonához: egy harmonikus, funkcionális és szemet gyönyörködtető kertet, ahol minden elem a helyén van. Ahol a gyerekek játszanak, barátok összegyűlnek, és ahol Ön a nap végén megpihenhet. Ez a kert nem csak álom – mi valóra váltjuk, a földmunkáktól kezdve egészen a mesés sziklakertekig. | Földmunka és tereprendezés

Földmunka és tereprendezés: Az alapok mesterei

A gyönyörű kert alapja a megfelelően előkészített talaj. Földmunkáink során nemcsak felássuk és elegyengetjük a területet, hanem igazi tereprendezési művészetet végzünk:

 1. Precíz tereprendezés: Minden kertben vannak kihívások – lejtők, mélyedések, egyenetlenségek. Gépparkunk és tapasztalt szakembereink tökéletesen alakítják át ezeket az adottságokat az Ön terveihez.
 2. Minőségi földszállítás: Nem mindegy, milyen minőségű talaj kerül a kertjébe. Mi csak a legjobb, tápanyagdús földet szállítjuk, hogy növényei dúsan fejlődjenek. És ha felesleges földje van, azt is elszállítjuk!
 3. Alapozás sziklakerthez, kerti építményekhez: Legyen szó csobogóról, kerti sütőről vagy sziklakert alapozásáról, mi precízen előkészítjük a terepet.

Sziklakert – a természet elbűvölő szelete az Ön udvarán

A sziklakert a természetes harmóniát és időtlen szépséget hozza el otthonába. Ez nem csupán egy kőhalom, hanem:

 1. Természetes ökoszisztéma: Sziklás hegyoldalak, alpesi rétek hangulatát idézzük meg. A köveket, növényeket és vízfelületeket úgy komponáljuk össze, hogy valódi kis természeti remekmű szülessen.
 2. Alacsony karbantartás, magas elégedettség: Sziklakertek növényei többnyire igénytelen, szárazságtűrő fajok. Ön kevesebb gondozással is gyönyörködhet a változatos formákban, színekben.
 3. Személyre szabott tervezés: Álmai sziklakertjét 3D-s tervezőszoftverekkel modellezzük. Ezt közösen finomítjuk, hogy minden részlet tökéletes legyen az Ön ízlése szerint.

Térkövezés – a tartós elegancia alapja

A térkő nemcsak járófelület, hanem esztétikai és értéknövelő elem is:

 1. Minőségi anyagok, időtálló megoldások: Csak prémium térköveket használunk. Ezek fagyállóak, kopásállóak, és színüket évekig megőrzik.
 2. Mintázatok végtelen tárháza: A klasszikus halszálkamintától a modern, nagyméretű burkolókig számtalan lehetőség közül választhat. Szegélyekkel, szintváltásokkal, vízelvezető rendszerekkel egészítjük ki a képet.
 3. Funkcionális és esztétikus: Térköveink nemcsak gyönyörűek, de biztonságos, csúszásmentes felületet biztosítanak esőben is. Gondolunk a vízelvezetésre, szegélyek kialakítására – minden részletre.

Miért válassza komplex kertépítési szolgáltatásunkat? | Földmunka és tereprendezés esetén

 1. Tapasztalat és tudás: Több évtizedes tapasztalattal büszkélkedhetünk. Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, így a legmodernebb technikákat alkalmazzák.
 2. Minőségi alapanyagok: Kizárólag első osztályú földet, köveket, növényeket és burkolatokat használunk. Így nemcsak az első évben, hanem évtizedekig gyönyörködhet kertjében.
 3. Teljes körű szolgáltatás: Földmunkától a sziklakert megvalósításán át a térkőburkolásig – mindent egy kézben. Ez időt és pénzt takarít meg Önnek.
 4. Személyre szabott tervezés: Ingyenes konzultáció és 3D-s látványtervek segítik, hogy pontosan azt kapja, amiről álmodott.
 5. Garancia és utógondozás: Munkáinkat hosszú távú garanciával végezzük. Emellett egy évig díjmentes kertgondozást is biztosítunk igény esetén.
 6. Elégedett ügyfelek sora: Nézze meg referenciatereinket és kertjeinket! A tulajdonosok büszkén mesélik, hogyan vált kertjük a szomszédság irigyelt gyöngyszemévé.

Ne érje be kevesebbel, mint a tökéletes! Földmunka, Japán sziklakert vagy térkövezés – mi minden kertépítési kihívást vállalunk. Hívjon most, vagy töltse ki online űrlapunkat, és egy héten belül gyönyörködhet saját álomkertje látványtervében!

Szóljon hozzá