Fürdőszoba felújítás: Modern, szürke csempés fürdőszoba beépített zuhanyzóval és WC-vel. Bár a kép nem mutat galériát, a tér kihasználása és a minimalista dizájn inspirációt adhat egy galéria építéshez a fürdőszoba fölötti térben, maximalizálva a lakótér funkcionalitását.
Szolgáltatásaink

Fürdőszoba felújítás

Fürdőszobája a luxus és harmónia szigete – professzionális felújítás komplett kivitelezésben

Álmodjon egy olyan fürdőszobát, ahol minden részlet az Ön kényelméért és esztétikai igényeiért dolgozik! Vállalkozásunk teljes körű fürdőszoba-felújítást kínál, a tervezéstől a kivitelezésig, hogy életre hívja az Ön személyes wellness-oázisát.

Vízszigetelés és padlóalapozás – a tartós minőség kulcsa

Minden remek felújítás alapja a kifogástalan vízszigetelés. Szakembereink a legkorszerűbb anyagokkal és technikákkal biztosítják, hogy nedvesség ne károsítsa falait, padlóját. Így megelőzhetők a későbbi penészedési és ázási problémák.

Az egyenletes, sima aljzat nélkülözhetetlen a tökéletes burkoláshoz. Padlopon aljzatkiegyenlítő anyagaink használatával precízen előkészítjük a terepet, hogy burkolatai évtizedekig hibátlanul szolgáljanak.

Zuhanyépítés – egyedi tervezés, prémium kivitel | Fürdőszoba felújítás

Felejtse el a szűk zuhanykabinokat! Építünk Önnek tágas, épített zuhanyzót, akár üvegfallal, akár mozaikos falazattal. Választhat esőztető fejzuhanyt, masszázssugarakat vagy épp hangulatvilágítást – az Ön igényei szerint valósítjuk meg.

Geberit rendszerek beépítése – rejtett technológia, páratlan elegancia

Fürdőszobája valódi ékköve lehet egy falba épített geberit wc-rendszer. Ez nem csak esztétikus és helytakarékos, de könnyű tisztíthatóságot és higiénikus környezetet is biztosít. Kiegészítésként telepítünk bidét és akár piszoárt is.

Wc-cserével frissítse fel fürdőszobáját! Kínálatunkban megtalálja a legmodernebb, víztakarékos modelleket is. Minden szerelvényt precízen építünk be, hogy évekig megbízhatóan működjön.

Csempézés és burkolás – tartós szépség minden felületen

A fürdőszoba felújítás egyik legfontosabb eleme a minőségi csempézés és burkolás. Szakembereink precíz munkával helyezik el a kiválasztott csempéket és padlóburkolatokat, legyen szó akár nagyméretű lapokról, mozaikról vagy természetes kőburkolatról. A tökéletes illesztések és fugázás garantálják, hogy a végeredmény ne csak gyönyörű, de hosszú évekig tartós is legyen.

Automata szellőztetés – páramentes, friss levegő | Fürdőszoba felújítás

Nincs kellemetlen szag vagy nedves törölközők! Beépítünk automata szellőzőrendszert, amely érzékeli a páratartalmat, és szükség esetén azonnal frissíti a levegőt. Ez nem csak komfortosabb környezetet, de a falak fokozott védelmét is jelenti.

Forduljon hozzánk bizalommal komplett fürdőszoba-felújítási terveivel! Egyedi ajánlatot készítünk, amely figyelembe veszi az Ön stíluspreferenciáit és költségvetését. Profi kivitelezésünkkel garantáljuk, hogy reggelente egy luxusfürdőben ébredhet.

Hívjon minket, vagy kérjen visszahívást egyszerűen!

Szóljon hozzá