Parketta felújítás: felmérés, előkészítés, tisztítás, javítás, csiszolás, pácolás, lakkozás/olajozás, utómunkálatok. Részletes folyamat a tartós eredményért. Tágas, napfényes galéria lakás nyitott alaprajzzal, magasított plafonnal és fa padlóval. A tér több funkciós: dolgozó- és étkezőterület, valamint nappali. Világos bútorok, függőlámpák és sok növény díszíti. Nagy ablakok biztosítják a természetes fényt és a városi kilátást. A galéria építés lehetővé tette a többszintes, levegős kialakítást.
Szolgáltatásaink

Parketta felújítás – javítás, parketta csere

Élessze újjá otthonát parkettafelújítási szakértelmünkkel!

Belép otthonába, és az első, ami fogadja, a padló. Nemcsak a lábait támasztja meg, de az egész tér hangulatát is meghatározza. A parketta klasszikus eleganciája, természetes szépsége és tartóssága évtizedek óta teszi vonzóvá ezt a padlóburkolatot. De mi történik, amikor a parketta megviseltté, karcolttá vagy kopottá válik? Itt lépünk mi a képbe, a parkettafelújítás, parkettajavítás és parkettacsere szakértői.

Parketta felújítás – a szépség újraéledése

A legtöbb esetben nem szükséges a parketta teljes cseréje. Felújítási technikáink képesek visszaadni a fapadló eredeti ragyogását:

 1. Csiszolás és lakkozás: Nagy teljesítményű, pormentes csiszológépeinkkel eltávolítjuk a sérült felső réteget. Ezután a faereket hangsúlyozó, környezetbarát lakkokkal vonjuk be a parkettát, így az évekre ellenáll a kopásnak és foltoknak.
 2. Olajozás és viaszolás: Természetesebb megjelenésre vágyik? Olajozási és viaszolási eljárásaink kiemelik a fa szépségét, miközben védenek a nedvességtől és szennyeződésektől.
 3. Színárnyalás és mintázás: Kreatív szakembereink a színezett olajokkal, festésekkel egyedi hatásokat érnek el. Akár ombre hatást, akár újszerű, ipari stílust is választhat.

Parkettajavítás – a részletekre koncentrálva

Néha csak apró hibák rontják a parketta összhatását. Ezeket precíz javítási technikáinkkal megszüntetjük:

 1. Horpadások javítása: Innovatív gőzöléses módszerünkkel a horpadások kiemelkednek, visszaállítva a sima felületet.
 2. Repedések, hiányok pótlása: Színegyező fapasztával és illesztőanyagokkal úgy javítjuk a hibákat, hogy azok szinte láthatatlanná válnak.
 3. Nyikorgás megszüntetése: Speciális rögzítési technikáinkkal megszüntetjük a zavaró nyikorgó hangokat, anélkül hogy megsértenénk az értékes parkettafelületet.

Parkettacsere – amikor az újjáépítés a legjobb megoldás

Vannak esetek, amikor a felújítás helyett a parkettacsere a költséghatékonyabb és esztétikusabb választás:

 1. Teljes csere: Legyen szó kellemetlen szagokról, komolyabb sérülésekről vagy egyszerűen új stílusra való vágyról, profi csapatunk gyorsan és tisztán elvégzi a teljes parkettacserét.
 2. Részleges csere: Ha csak egyes területek sérültek, szakértőink zökkenőmentesen illesztik be az új elemeket, tökéletes összhangot teremtve a meglévő padlózattal.
 3. Váltás más anyagra: Dönthet más tartós burkolat, például vinyl padló vagy hajópadló mellett is. Tanácsadóink segítenek a legjobb választásban.

Miért válassza parketta-szakértőinket?

 1. Tapasztalat: Több mint 15 éve dolgozunk a szakmában. Ismerjük a fafajtákat, technikákat és a legújabb trendeket is.
 2. Minőségi anyagok: Csak a legjobb fafeldolgozó cégek termékeit használjuk, és kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező, környezetbarát lakkokat, olajokat.
 3. Egyedi megoldások: Minden parketta egyedi. Személyre szabott felmérést és árajánlatot készítünk, hogy pontosan az Ön igényei szerint dolgozhassunk.
 4. Gyors és tiszta munka: Pormentes csiszolási technológiánknak köszönhetően minimális kellemetlenséggel dolgozunk. A megbeszélt határidőre, tisztán adjuk át a felújított vagy cserélt parkettát.
 5. Hosszú távú garancia: Munkáinkért felelősséget vállalunk. Többéves garanciát nyújtunk, és egy évig ingyenes karbantartással támogatjuk parkettája állagmegóvását.

Az életteli fa a természet ajándéka otthonának. Engedje, hogy szakértő munkánkkal ez az ajándék hosszú évekig ragyogjon! Hívjon most, vagy töltse ki űrlapunkat weboldalunkon és már ezen a héten megszemléljük parkettáját. Bízza ránk az Ön parkettafelújítását, javítását vagy cseréjét, és lélegezzen fel a minőségi munkának köszönhetően!

Szóljon hozzá