Ytong falazás: Rugalmas terek, kiváló szigetelés. Válaszfalak, zuhanyzók, ablakbefalazás szakértői kivitelezése. Minőségi, gyors, garanciás.
Szolgáltatásaink

Ytongozás – válaszfal, épített zuhany, régi ablak befalazás

Tökéletes terek, tartós falak – Ytong falazás, a modern építészet alapja

Képzelje el, hogy otthona vagy irodája minden négyzetcentimétere pontosan úgy van kialakítva, ahogy Ön megálmodta. Rugalmas terek, amelyek könnyedén alkalmazkodnak változó igényeihez. Falak, amelyek nemcsak elválasztanak, de szigetelnek és védenek is. Mindez lehetséges az ytong -ozás művészetének köszönhetően.

Válaszfalak ytong -ból – a tökéletes térelválasztás

A modern életstílus megköveteli a rugalmasságot. Az ytonggal épült válaszfalak pontosan ezt nyújtják:

 1. Gyors és tiszta építés: Az ytongblokkok könnyűek, mégis erősek. Precíz és gyors rakhatóságuk miatt a válaszfalak hamar elkészülnek, minimális porzással és törmelékkel.
 2. Kiváló hangszigetelés: Az ytong porózus szerkezete kiválóan nyeli el a zajokat. Építsen home office-t vagy gyerekszobát anélkül, hogy az egész háztartás hallaná a tevékenységeket!
 3. Hőszigetelés pluszban: Ytongfalak nemcsak hangszigetelnek, de hőt is. Nyáron kint tartják a forrósást, télen pedig bent a meleget, így energiaszámlái is csökkenhetnek.

Épített zuhanyzó Ytong -ból – az egyediség és tartósság találkozása

Felejtsük el a sablon zuhanykabinokat! ytongból épített zuhanyzóink valódi térszobrászati remekművek:

 1. Testre szabott kialakítás: Írja le álmait, mi megvalósítjuk. Görbülő falak, beépített polcok, süllyesztett fényszórók – az Ön kreativitása a határ.
 2. Tökéletes vízszigetelés: Az ytong vízálló tulajdonságai már önmagukban kiválóak, de szakembereink speciális szigeteléssel is ellátják. Így biztos lehet benne, hogy a nedvesség nem jut a falakba.
 3. Tartósság és elegancia: Az épített zuhanyzó nem csak mutatós, de időtálló is. Az ytongelemek szilárdsága és az igényes burkolómunka garantálja a hosszú élettartamot.

Régi ablakok befalazása – új lehetőségek tárháza

Az otthon átalakítása gyakran jár nyílászárók megszüntetésével. Az ytong tökéletes választás az ablakok befalazására:

 1. Strukturális integritás: Az ytong szilárdságának köszönhetően a befalazott ablak ugyanolyan erős lesz, mint a környező fal. Nincs félkész megoldás, csak tökéletes illeszkedés.
 2. Hő- és hangszigetelés folytonossága: A befalazott ablak nem gyenge pont többé! Az ytongblokkok biztosítják, hogy itt is ugyanolyan jó legyen a szigetelés, mint a fal többi részén.
 3. Könnyű alakíthatóság: Ha a jövőben mégis ablakot szeretne, az ytongfalból könnyebb kivágni, mint a hagyományos szerkezetekből. Rugalmas tervezést tesz lehetővé.

Miért válassza az ytongozási szolgáltatásainkat?

 1. Szakértelem és tapasztalat: Csapatunk évtizedek óta dolgozik az ytongozás területén. Ismerjük a legújabb technológiákat és a klasszikus fogásokat is.
 2. Minőségi anyagok: Kizárólag prémium ytongblokkokat és kiegészítő anyagokat használunk. Ezek garantálják a hosszú élettartamot, a kiváló szigetelést és a tökéletes végeredményt.
 3. Teljeskörű szolgáltatás: A tervezéstől a kivitelezésig, az alapozástól a felületkezelésig mi végzünk mindent. Így biztosított a harmonikus együttműködés és a precíz végeredmény.
 4. Rövid átfutási idő, tiszta munka: Az ytong könnyű kezelhetőségének köszönhetően gyorsan dolgozunk. A munkaterületet minden nap tisztán hagyjuk, hogy Ön zavartalanul élhesse életét.
 5. Tanácsadás és rugalmasság: Ingyenes konzultációt biztosítunk. Segítünk az anyagválasztásban, a kialakítás tervezésében, és alkalmazkodunk az Ön ütemezéséhez.
 6. Garancia: Munkáinkra többéves garanciát vállalunk. Minőségi kivitelezésünknek köszönhetően azonban erre ritkán van szükség.

Lépjen be a korszerű építészet világába az ytongozással! Hívjon minket most, vagy töltse ki online űrlapunkat. Rövid időn belül visszajelzünk személyre szabott javaslatokkal és árajánlattal. Válassza a tökéletes tereket, a tartós falakat, válassza az ytongozást – válassza szakértelmünket!

Szóljon hozzá